click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Advanced Search
Your search results

Britanicii pot cumpăra proprietăți în România

Posted by moneyfarm@gmail.com on May 17, 2022
0

Da, britanicii pot cumpăra proprietăți în România . Cu toate acestea, există câteva considerații care ar trebui luate înainte de a face acest lucru. Când vine vorba de achiziționarea de proprietăți, cetățenii britanici se bucură de aceleași drepturi ca și omologii lor din România datorită faptului că România este stat membru al Uniunii Europene. Cu toate acestea, există unele limitări impuse cantității de teren pe care o persoană are permisiunea de a-l cumpăra, iar cetățenilor din afara UE li se poate cere să obțină autorizație de la guvernul român înainte de a li se permite să cumpere proprietăți acolo.

Pașii implicați în achiziționarea de imobile în România sunt, în cea mai mare parte, foarte asemănători cu cei implicați în achiziționarea de imobile în alte națiuni europene.

Găsirea proprietății tale perfecte

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să găsiți un imobil care vă stârnește interesul. Puteți face asta pe pagina noastră de căutare a proprietăților din România și apoi prezentați o ofertă proprietarului casei. În urma acceptării ofertei, vi se va cere să semnați un contract și să efectuați un avans. Avansul este adesea undeva în intervalul de la zece până la douăzeci la sută din prețul total de cumpărare. Aveți la dispoziție trei zile după semnarea contractului pentru a vă răzgândi și a anula acordul fără a suporta taxe. Dacă nu vă exercitați dreptul de a rezilia contractul, tranzacția va fi considerată finalizată și veți deveni proprietarul legitim al proprietății.

Următorul lucru pe care trebuie să-l faceți este să faceți aranjamente pentru ca un sondaj să fie efectuat pe proprietate. Nu este o necesitate legală ca acest lucru să se facă, dar se recomandă să se facă astfel încât orice defecțiuni structurale care pot duce la probleme în viitor să poată fi identificate și abordate. După finalizarea sondajului, veți fi responsabil pentru a face aranjamente pentru ca un avocat să finalizeze vânzarea proprietății. Avocatul va examina contractul și se va asigura că totul este în ordine înainte de a-l semna. În plus, ei se vor ocupa de transferul banilor în contul tău și de înregistrarea proprietății sub numele tău.

Este important să știți că, pentru a vă închiria proprietatea, vi se va cere să obțineți o licență de la guvernul român. Acesta este ceva de care ar trebui să ții cont. Deoarece obținerea acestei licențe poate dura până la șase luni, este esențial să țineți cont de acest lucru în timp ce vă pregătiți.

Închirierea proprietății dumneavoastră în România ca cetățean britanic

Pentru a răspunde la întrebarea inițială, cetățenii britanici au posibilitatea de a achiziționa proprietăți imobiliare din România , iar procedura nu este foarte diferită de cea de cumpărare a proprietății în alte țări europene. Deși există câteva considerații care trebuie acordate atenție, cum ar fi cerința unei licențe dacă intenționați să vă închiriați casa, procesul nu este, în ansamblu, prea dificil de realizat.

Concepte de investiții imobiliare. Un model de casă mică pe teanc de monede și plante care cresc pe un sol bun cu fundal natural. Prezintă o investiție de durată și pe termen lung. Credit pentru locuinte, ipoteca, imobiliare.

Este posibil să vă gândiți să vă retrageți acolo sau poate doriți doar un loc unde să mergeți în vacanță. Sau poate pur și simplu doriți să faceți o investiție profitabilă.

După ce ajungi, următorul pas este să-ți înființezi un cont bancar local în România. Acesta este ceva ce trebuie făcut pentru ca tu să transferi bani cu succes și să plătești pentru proprietatea ta. În cazul în care doriți să vă închiriați proprietatea, este prudent să deschideți un cont bancar în România pentru a putea primi plăți aferente banilor generați de închirierea proprietății dumneavoastră.

Există câteva lucruri de care ar trebui să ții cont atunci când te pregătești să achiziționezi un imobil. Prima ta ordine de lucru va fi să cauți un agent imobiliar de renume. Înainte de a face o alegere, este important să adunați cât mai multe informații posibil și să consultați o serie de brokeri diferiți.

Trebuie să fii conștient de cheltuielile care sunt asociate cu achiziționarea unei locuințe în România. Acestea includ costul proprietății în sine, în plus față de taxele pentru lucruri precum taxa de timbru și taxele legale și așa mai departe și așa mai departe.

In sfarsit, inainte de a face o achizitie imobiliara in Romania, este important sa cauti indrumarea unor profesionisti. Acest lucru se datorează faptului că procedura poate fi dificilă și există câteva lucruri de care este esențial să fii conștient. O firmă de avocatură din România este un loc excelent pentru a primi asistența unui profesionist cu experiență.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings