click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Advanced Search
Your search results

Cât costă casele românești?

Posted by moneyfarm@gmail.com on May 17, 2022
0

Fără îndoială, ești curios de costul locuinței în România dacă te gândești să te relocați în țară sau chiar să cumpărați o a doua reședință acolo din cauza frumuseții naturale uimitoare. Vestea bună este că, în comparație cu costurile locuințelor din alte țări europene, casele românești sunt destul de ieftine.

Preturile caselor in Romania

În România, o locuință unifamilială poate fi achiziționată cu aproximativ 60.000 de euro, în timp ce un apartament poate fi achiziționat cu aproximativ 50.000 de euro. Evident, pretul se va modifica in functie de dimensiunile casei precum si de localizarea ei geografica.

Preturile apartamentelor in Bucuresti

Prices for property in Bucharest
Palatul iluminat al Parlamentului Bucuresti noaptea. Vedere dramatică de seară a Palatului Parlamentului București, România, Europa

Dacă sunteți interesat să cumpărați un apartament în București, ar trebui să anticipați să cheltuiți aproape optzeci de mii de euro. Dacă, pe de altă parte, sunteți interesat să cumpărați o locuință într-un cadru sat, este posibil să o puteți face pentru un preț de până la 40.000 EUR.

Dimensiunea apartamentului in Romania

Apartamentele din România sunt de obicei mai compacte decât cele găsite în alte țări europene, în special în ceea ce privește suprafața pătrată. Apartamentul tipic din Paris are o suprafață de 85 de metri pătrați, ceea ce este semnificativ mai mare decât dimensiunea medie a apartamentului din București, care este de doar 60 de metri pătrați.

Este esențial să efectuați cercetări amănunțite și să apelați la serviciile unui agent imobiliar de calitate ireproșabilă dacă vă gândiți să cumpărați un imobil în România. Pentru că pe piața imobiliară din România operează o mulțime de dezavantaje, este esențial să fii extrem de precaut atunci când faci o achiziție.

Puteți găsi ceva care se potrivește cerințelor dumneavoastră și intervalului de preț, fie că sunteți în căutarea unui apartament în oraș sau a unei case în sat.

Investiție în proprietate românească

Casele românești devin din ce în ce mai populare în rândul investitorilor care doresc să cumpere proprietăți în străinătate. Țara oferă o gamă largă de opțiuni când vine vorba de proprietăți imobiliare, de la case rurale tradiționale până la apartamente luxoase în oraș.

Locație Locație Locație

Prețurile pentru casele românești pot varia foarte mult în funcție de locație și tip de proprietate, dar există câteva tendințe generale care pot fi observate. În general, proprietățile rurale din România sunt semnificativ mai ieftine decât cele din mediul urban.

Acest lucru se datorează în parte faptului că majoritatea populației locuiește încă în zonele rurale și, prin urmare, există o cerere mai mică pentru aceste tipuri de locuințe. Prețurile pot varia de la 10.000 de euro pentru o casă mică de sat până la 50.000 de euro pentru o proprietate mai mare, cu câteva hectare de teren.


Preturile proprietatilor in Orasele Romaniei

Proprietățile din oraș sunt în mod natural mai scumpe decât cele din mediul rural, dar există o gamă largă de prețuri în funcție de oraș și tipul de proprietate. Prețurile apartamentelor din București, de exemplu, încep de la aproximativ 50.000 de euro, dar pot ajunge până la 1 milion de euro sau mai mult pentru apartamentele de lux în locații privilegiate.

Preturile proprietatilor in Orasele de Coasta Romaniei

Prices of property in Constanta
Cazinoul de coastă din Constanța

Casele din orașele stațiuni de coastă ale României devin și ele din ce în ce mai populare, în special în rândul cumpărătorilor străini. Proprietățile din aceste locații pot fi destul de scumpe, cu prețuri începând de la aproximativ 100.000 de euro pentru un apartament mic.

În general, prețurile pentru casele românești au crescut în ultimii ani, dar există încă o gamă largă de opțiuni disponibile la o varietate de puncte de preț. Fie că sunteți în căutarea unei proprietăți rurale la chilipir sau a unui apartament de lux în oraș, cu siguranță veți găsi ceva care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră în România.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings